Verf

Schildersbedrijf Seijdell levert diverse soorten verf, beitsen en lakken voor binnen- en buitenwerk op zowel synthetische als waterbasis. Voor beide geldt dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Schildersbedrijf Seijdell geeft u tevens graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren.

Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Komt u gerust eens bij ons langs om te kijken hoe we u van advies kunnen voorzien om uw binnenomgeving op te knappen.

Door onze expertise op het gebied van buitenschilderwerk zijn wij in staat uw pand aan de buitenkant te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past.

Wij werken uitsluitend met professionele materialen van diverse merken. Hiernaast kunnen we praktisch alle voorkomende kleuren mengen op onze professionele mengmachine.

Naast ons eigen “Seijdell” huismerk verf leveren wij produkten van gerenommeerde merken als: Herberts Allihol Wijzonol Sikkens Sigma Zwaluw
Den Braven Alabastine enz.