Schilder

Schilderwerk liggen?

Heeft u een schilder nodig? Schakel dan Schildersbedrijf Seijdell in. Ons bedrijf bestaat al sinds 1938. Dit betekent echter niet dat wij zijn blijven hangen in die tijd. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Daardoor gebruiken wij steeds de beste en nieuwste technieken. Ook vindt u bij ons de meest kwalitatieve verf, lak en beits, voor als u zelf aan de slag wilt gaan met uw schilderwerk. Zit er geen klusser in u verstopt? Schakel dan gewoon onze schilder in. Kijkt u mee naar wat deze voor u kan betekenen?

De diensten van onze schilder

Onze schilder werkt zowel binnen- als buitenshuis op zowel synthetische als waterbasis. Vindt u het moeilijk om de perfect passende kleur te vinden voor uw kamer, kantoor, keuken, entree of trapopgang? Vraag onze schilder dan gerust om advies. Vanwege de jarenlange ervaring en grote kennis van kleuren, kan onze schilder u goed begeleiden in deze belangrijke keuze. In ons assortiment vindt u zowel tijdloze kleuren als trendy tinten. Wist u dat u met een nieuwe kleur op uw muren uw interieur meteen een heuse make-over geeft? Kleur bepaalt namelijk voor een heel groot deel de sfeer van uw kamer. Nadat onze schilder klaar is voelt uw kamer als een geheel nieuw vertrek. Ook voor buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schilder heeft jarenlange expertise in het voorzien van panden van een ‘verfjas’. Mogen wij ook uw woning of bedrijfspand een nieuw kleurtje geven?

Hier werken wij mee

Schildersbedrijf Seijdell werkt enkel met de beste producten. Deze producten verkopen wij ook in onze winkel, voor als u zelf aan de slag wilt gaan. Wij raden u wel aan dit enkel te doen als u goede ervaring heeft in schilderen. Anders kan het geklus u stress, schade en tegenvallende resultaten opleveren.

Wist u trouwens dat wij een mengmachine hebben? U kunt dus alle mogelijke kleuren bij ons bestellen. Naast ons eigen huismerk, verkopen wij ook verf van onder andere de merken:

  • Herberts
  • Allihol
  • Wijzonol
  • Zikkens
  • Sigma

schilder

Contactgegevens Schildersbedrijf Seijdell

Kortom, bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw schilderwerk vakkundig, snel en netjes kan verzorgen? Schakel dan de experts van Schildersbedrijf Seijdell in. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Pak vandaag nog de telefoon op en bel telefoonnummer 0593-541747. Mailen kan ook naar info@seijdell.nl. Schakel nu de juiste schilder in!