Huisschilder

Geef uw hele huis een make-over

Bent u op zoek naar een huisschilder? Dan bent u bij Schildersbedrijf Seijdell aan het juiste adres. Onze schilders hebben al vele jaren ervaring in buitenschilderwerk. Onze huisschilder heeft daarnaast beschikking over vele verschillende soorten verf, lak en beits. Hierdoor kan hij elk oppervlak voorzien van een mooie nieuwe kleur. Heeft u al een kleur in gedachten? Zo niet, dan helpen onze adviseurs u daar graag bij. Wist u dat wij zelfs beschikken over een mengmachine? Dit betekent dat u uw huis in elk mogelijke kleur kunt laten schilderen. Hoe leuk! Lees snel verder en zie wat onze huisschilder voor u kan betekenen.

Waarom een huisschilder nodig kan zijn

Er zijn verschillende redenen waarom een huisschilder nodig kan zijn. Is de verf van uw huis aan het afbladderen? Laat dit dan bijwerken door onze huisschilder. Maar het ook zo zijn dat uw huis in zijn huidige staat helemaal niet is geschilderd. Misschien staat de kleur steen u wel niet aan. De oplossing daarvoor is om uw huis te laten schilderen. U zult zien dat u uw huis met een nieuw kleurtje een heuse make-over geeft. Onze huisschilder kan u daarnaast adviseren in kleur en afmetingen. Het wordt bijvoorbeeld aangeraden de onderste strook van uw huis in een donkerdere kleur te verven dan de rest. Hier spat het meeste vuil tegenaan en op een donkere kleur is dat minder zichtbaar. Tot hoe hoog deze strook gaat, bepaalt u natuurlijk zelf. Onze schilder zal u enkel desgewenst advies geven welke hoogte gebruikelijk is bij de grootte en vorm van uw huis. Op die manier heeft u straks weer een prachtig, fris ogend huis.

Wij zijn uw partner in schilderwerk

De kans is groot dat u al werk van ons gezien heeft. Wij hebben namelijk al een zeer grote, tevreden klantenschare in Noord-/Oost-Nederland. Hoort u daar straks ook bij? De schilders van Schildersbedrijf Seijdell komen onze kernwaarden altijd zeer strikt na:

  • Zij werken professioneel en vakkundig
  • Zij zijn goed ervaren en houden de ontwikkelingen bij
  • Zij zijn in no time bij u op locatie
  • Zij bieden u veel keuze in verf en behang
  • Zij zijn multi-inzetbaar als schilder, behanger of glaszetter

huisschilder

Vraag onze huisschilder nu aan

Geef uw fijne huis ook die welverdiende make-over. Met de juiste kleur buitenmuren wordt uw huis weer een echt thuis. Schakel vandaag dus nog onze huisschilder in door te bellen naar telefoonnummer 0593-541747 of mail naar info@seijdell.nl!