Glaszetter

Nieuw raam nodig?

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter? Schildersbedrijf Seijdell is een erkend glaszettersbedrijf. Wij leveren een groot pakket aan diensten als het om glaszetten gaat. Voor elke situatie bieden wij de best passende oplossing. Elk type glas heeft namelijk zijn eigen functie en uitstraling. Onze glaszetter bespreekt graag met u uw wensen en loopt alle mogelijkheden met u door. Wij geven u graag deskundig advies over wat in uw situatie de beste toepassing is. Onze glaszetter is op die manier niet enkel uw klusjesman, maar uw partner in het gehele traject. Van uw aanvraag, via het opmeten, tot het plaatsen.

Mag onze glaszetter ook bij u langskomen?

Het plaatsen van een raam is een professionele klus. Wij raden u dan ook ten zeerste af dit eigenhandig uit te voeren. Onze glaszetter heeft jaren ervaring en weet precies hoe elke glassoort in elkaar zit. Het ene glas is namelijk het andere niet. Graag leggen wij u uit welke soort ramen onze glaszetter bij u kan plaatsen. Isolerend glas bijvoorbeeld. Dit glas is onder te verdelen in normaal isolerend glas, HR-, HR+ en HR++ glas. HR staat hier voor Hoog Rendement. Hoe hoger de waarde, hoe hoger het rendement. Als isolerende ramen niet geplaatst kunnen worden om een bepaalde reden, dan kunt u voorzetramen laten plaatsen. Deze houden ook de kou buiten. Onze voorzetramen zijn te verkrijgen met diverse randprofielen en verschillende bewerkingsmogelijkheden. Uiteraard kunt u onze glaszetter ook enkel glas laten plaatsen. Van 4 mm of van 2 mm en ontspiegeld. Tot slot vindt u bij ons vele soorten gefigureerd glas. Uiteraard leveren wij ook bijpassende ventilatieroosters waar nodig.

Ons glaszetbedrijf, samengevat

Als u meer wilt weten over wat onze glaszetter voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden ter plekke te bekijken.

Vervolgens bieden wij, in samenspraak met u uiteraard, een oplossing. Nog even kort wat er bij ons mogelijk is:

  • Isolerend glas
  • Enkel glas
  • Gefigureerd glas
  • Voorzetramen
  • Diverse randprofielen en bewerkingsmogelijkheden

glas1

Schakel ons glaszetbedrijf in

U heeft behoefte aan nieuw glas? Wacht dan niet langer en laat onze experts u adviseren, helpen met uw keuze in glassoorten en het glas bij u plaatsen. Schakel vandaag nog een glaszetter in door Schildersbedrijf Seijdell te bellen via telefoonnummer 0593-541747 of mail naar info@seijdell.nl!