Buitenschilderwerk

Uw (tuin)huis in een nieuw jasje

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van buitenschilderwerk? Dan bent u bij de schilders van Schildersbedrijf Seijdell aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben al vele jaren ervaring in buitenschilderwerk. Wilt u uw huis een nieuw kleurtje geven? Of is uw tuinhuisje aan het afbladderen? Of wilt u uw kozijnen eindelijk eens volledig weerbestendig laten maken door middel van een goede lik verf? Onze schilders op het gebied van buitenschilderwerk helpen u graag bij deze klussen. Dit doen zij dan ook met de beste verf, waardoor uw huis, tuinhuis of buitenmeubel weer voor jaren door kan.

Buitenschilderwerk is een vak apart

Misschien heeft u overwogen uw buitenschilderwerk zelf op te pakken. Als u zelf een vervend klusser bent, dan kan dat waarschijnlijk ook prima. Maar heeft u niet zoveel kaas gegeten van schilderen, verfsoorten en de reactie van verf op bepaalde soorten hout of steen? Laat dit werk dan over aan een professional. Buitenschilderwerk is namelijk geen kinderspel. Gelukkig weten onze schilders als geen ander welke verf op welke ondergrond het beste pakt. Wist u dat wij ook alleen maar verf van de beste merken gebruiken? Wij noemen een Herberts, Allihol, Wijzonol, Sikkens, Sigma en een Zwaluw. Wat helemaal leuk is, is dat wij beschikken over een mengmachine. U kunt dus, ook voor uw klussen, elke gewenste kleur bestellen. Mogen wij straks ook uw buitenschilderwerk verzorgen?

Meer dan schilders alleen

Wist u dat de vakmensen van Schildersbedrijf Seijdell meer dan schilders alleen zijn? Bij ons kunt u namelijk ook een glaszetter of een behanger bestellen. Welke klus u ook voor ons heeft, wij hanteren bij al onze diensten dezelfde kernwaarden.

Schildersbedrijf Seijdell is namelijk:

  • Zeer professioneel: wij vertrekken pas bij u als u volledig tevreden bent
  • Ervaren: het bedrijf bestaat al sinds 1938
  • Snel: wij komen in Noord-/Oost-Nederland overal lekker snel
  • Veelzijdig: voor iedereen hebben wij de best passende verf of het juiste behang
  • Multi-inzetbaar: wij zijn zowel schilder, behanger als glaszetter

buitenschilderwerk

Besteed uw buitenschilderwerk aan ons uit

Kortom, kies er niet voor zelf de kwast te pakken voor buiten, maar schakel onze professionele schilders in. U bent dan gegarandeerd van topkwaliteit verf en resultaat. Bel Schildersbedrijf Seijdell via telefoonnummer 0593-541747 of mail naar info@seijdell.nl. Wij verzorgen uw buitenschilderwerk!