Schildersbedrijf Beilen

Schilder Beilen

Schildersbedrijf Seijdell bestaat al sinds 1938. Wij weten daarom wat een goede schilder moet zijn. Waar begon met een verfwinkel, ging Seijdell al snel aan de slag met schilderwerk. Bent u op zoek naar een schilder in Beilen? Vraag dan vrijblijvend een schilder offerte aan. Onze huisschilder of binnenschilder helpt u graag verder met de realisatie van uw schilder opdracht.

Behanger Beilen

Bent u op zoek naar een goede behanger? Onze behanger staat klaar om u te voorzien van advies over ons behang. U kunt bij Seijdell zowel behang kopen als een behanger inhuren. Dankzij onze kennis krijgt u altijd de beste kwaliteit behang en een ervaren behang specialist. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw behang klus in Beilen.

Glaszetter Beilen

U kunt ook bij Seijdell terecht wanneer u op zoek bent naar een glaszetter. Wij kunnen ook speciale glas projecten realiseren. Seijdell is al sinds 1938 gespecialiseerd glaszetter. Omdat we zowel de materialen in huis hebben als de ervaren glaszetters, krijgt u altijd een perfect eindresultaat. Dus zoekt u een glaszetter in Beilen? Neem dan snel contact op.

Meer dan alleen schilderwerk in Beilen? Bel ons!

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in omgeving Beilen? Dan bent u bij Schildersbedrijf Seijdell aan het juiste adres. Wij zijn u graag in Beilen van dienst met allerhande diensten. Zo kunnen wij het schilderwerk van uw kamer verzorgen, maar u kunt ons ook als behanger inschakelen, als u liever behang heeft. Wist u dat wij ook kozijnen schilderen en een glaszetter kunnen inschakelen? Wij zijn dus niet alleen uw ideale schilder, maar dé oplossing als u in Beilen op zoek bent naar een allround schildersbedrijf. Kijkt u verder naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer over Schildersbedrijf Seijdell in Beilen

Schildersbedrijf Seijdell heeft al veel bezoekjes in Beilen en omgeving mogen brengen. Wist u dat dit familiebedrijf momenteel gerund wordt door alweer de derde generatie? In het begin van de vorige eeuw is dit professionele en vakbekwame bedrijf opgericht. Inmiddels is dit schildersbedrijf uitgegroeid tot een begrip in Beilen en omgeving. Wij leveren vele producten en diensten op het gebied van schilderwerk en behangen. Wij zijn uw schilder, behanger én leverancier als het gaat om het verbeteren en mooier maken van uw woning of bedrijfspand. Lees snel verder over wat wij u allemaal te bieden hebben.

Behanger, glaszetter en huisschilder in Beilen

Wist u dat ons Schildersbedrijf in Beilen ruim 130 soorten soorten behang op voorraad heeft? Zit uw ideale behang er toch niet tussen? Dan kunt u nog een kijkje nemen in meer dan 80 behangboeken van diverse leveranciers. Heeft u uw ideale behang gevonden? Dan komen wij als behanger bij u langs om uw hele kamer, wand of deel van een muur te behangen. Verder bieden wij een groot aanbod aan diensten als glaszetter. Als erkend glaszettersbedrijf plaatsen wij bij u enkel glas, isolerend glas, gefigureerd glas of een voorzetraam. Voor ieder huis hebben wij passend glaswerk! Tot slot zijn wij als schildersbedrijf natuurlijk zeer bedreven in schilderwerk. Onze schilder kan u helpen in uw kamer, kantoor, entree, hal, of waar dan ook. Wij hebben diverse soorten verf, beitsen en lakken voor binnen- en buitenwerk op synthetische en waterbasis.

Diensten van ons Schildersbedrijf

Wij komen graag vanuit onze vestiging in Beilen naar u toe voor:

  • Schilderwerk
  • Glaswerk
  • Behangen
  • Schildersbenodigdheden
  • Glas- en behangproducten

schildersbedrijf beilen

Schilderwerk in Beilen? Neem contact op

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw kamer of kozijnen kan schilderen? Of u wilt nieuw glaswerk of behang? Bel de vakmensen van Seijdell via telefoonnummer 0593-541747 of mail naar info@seijdell.nl. Wij zijn uw allround schildersbedrijf in Beilen!