Behanger

Wilt u een muur later behangen?

Schakel vandaag nog een behanger in, als u toe bent aan een nieuw behang. Schildersbedrijf Seijdell is expert op het gebied van behangen. Onze behangers zijn al jaren ervaren, weten zeer secuur en netjes behang te plakken en gebruiken enkel de beste rollen en lijm. U kunt natuurlijk ook zelf gaan behangen, maar wij raden u dit ten zeerste af. Als u hier niet voldoende ervaring in heeft, is de kans groot dat u een printje niet exact doorlopend naast elkaar plakt, of dat u met veel kleine losse stroken over blijft. Onze behanger daarentegen weet precies te meten hoe hij het meest efficiënt kan werken met de rollen. Schakel dus ook vandaag Schildersbedrijf Seijdell in.

Professionele behang winkel & behanger

Wist u dat wij in onze vestiging in Beilen maar liefst 130 soorten behang op voorraad hebben? U heeft dus direct lekker veel mogelijkheden om uw droombehang uit te kiezen. Staat uw ideale behang er toch niet tussen? Dan is er nog het aanbod uit meer dan 80 verschillende behangboeken van diverse behangleveranciers. Naast behang leveren wij ook nog diverse soorten glasweefsel en structuurvlies/-skin. Voor ieder wat wils dus. Onze behanger kan al deze wandbekleding perfect voor u op de muur krijgen. Of u nou een volledige muur wilt laten beplakken, of enkel een sierlijke strook. Wist u dat onze behanger uw woonkamer, kantoor, keuken of hal met een behangklus een volledige andere uitstraling kan geven? Zodra het behang geplaatst is, kan de ruimte weer voor vele jaren mee.

Onze merken behang

Zoals gezegd vindt u bij ons vele soorten behang van vele mooie merken. Onze behanger weet precies op welke muursoort welk behang het beste past. Er ligt zo’n grote collectie bij Schildersbedrijf Seijdell; uw droombehang zit er geheid tussen. U heeft onder andere keus uit de volgende merken:

  • A&S creation
  • Voca
  • Noordwand
  • Intervos
  • Behangexpresse

behanger

Offerte aanvragen bij onze behanger

Kortom, u bent op bent zoek naar mooi behang? U wilt keuze hebben uit talloze designs en kleuren? En dat behang moet uiteraard ook perfect op uw muur bevestigd worden? Kies dan voor de behanger van Seijdell. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze ervaren behanger. Dat kunt u doen door te bellen naar 0593-541747 of te mailen naar info@seijdell.nl. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen mbt behang. Uiteindelijk krijgt u een op maat offerte van onze behanger.