Schildersbedrijf Assen

Schilder Assen

Schildersbedrijf Seijdell bestaat al sinds 1938. Wij weten daarom wat een goede schilder moet zijn. Waar begon met een verfwinkel, ging Seijdell al snel aan de slag met schilderwerk. Bent u op zoek naar een schilder in Assen? Vraag dan vrijblijvend een schilder offerte aan. Onze huisschilder of binnenschilder helpt u graag verder met de realisatie van uw schilder opdracht.

Behanger Assen

Bent u op zoek naar een goede behanger? Onze behanger staat klaar om u te voorzien van advies over ons behang. U kunt bij Seijdell zowel behang kopen als een behanger inhuren. Dankzij onze kennis krijgt u altijd de beste kwaliteit behang en een ervaren behang specialist. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw behang klus in Assen.

Glaszetter Assen

U kunt ook bij Seijdell terecht wanneer u op zoek bent naar een glaszetter. Wij kunnen ook speciale glas projecten realiseren. Seijdell is al sinds 1938 gespecialiseerd glaszetter. Omdat we zowel de materialen in huis hebben als de ervaren glaszetters, krijgt u altijd een perfect eindresultaat. Dus zoekt u een glaszetter in Assen? Neem dan snel contact op.

Wij doen meer dan schilderwerk alleen

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in omgeving Assen, dan bent u bij Schildersbedrijf Seijdell aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren een bekend begrip in omgeving Assen. Wist u dat wij veel meer zijn dan enkel een schildersbedrijf? Onze schilder is bijvoorbeeld ook in te zetten als behanger. Wij kunnen zelfs een glaszetter inzetten. Maar ‘gewoon’ voor uw schilderwerk zijn wij natuurlijk ook prima in te schakelen. Of nou uw kamer, kantoor of buitenmuur geschilderd wilt hebben. Kozijnen schilderen, tot slot, doen we ook. Kortom, welke klus u ook in gedachten heeft; Schildersbedrijf Seijdell is uw partner.

Huur een schilder in voor buitenschilderwerk in Assen

Veel mensen in Assen en omgeving weten al van ons bestaan af. Wij hebben namelijk al heel veel bezoekjes mogen brengen aan deze mooie regio. Ons schildersbedrijf, tevens een familiebedrijf, wordt momenteel door de derde generatie gerund. Dat zegt natuurlijk wel wat! Wist u dat wij niet alleen diensten aanbieden op het gebied van schilderwerk, behangen en glaswerk? Bij onze vestiging, in omgeving Assen, vindt u namelijk ook een groot assortiment aan producten. 130 Soorten behang bijvoorbeeld, die onze behanger bij u kan plaatsen. Ook vindt u bij ons vele verschillende soorten verf, lak en beits. Kiest u op al uw gemak uw favoriete kleur uit, dan schildert onze schilder die verf vervolgens op de plek van uw keuze. Heeft u dus een schilder, behanger of glaszetter nodig, of wilt u zelf wat producten kopen om mee aan de slag te gaan? Kom dan naar ons schildersbedrijf in omgeving Assen!

Veelzijdig in glaszetten, behangen en schilderwerk

Zoals gezegd zijn wij ook uw perfecte partner op het gebied van de glaszetter. Onze vakmensen kunnen, ook in Assen, enkel glas, isolerend glas en gefigureerd glas plaatsen. Waar u ook wenst. Daarbovenop kan zelfs nog een voorzetraam geplaatst worden. Wij werken graag precies volgens uw wensen. Daarom bieden wij u onder andere de volgende bewerkingen van glas:

  • Slijpen en afscherpen
  • Ronde en schuine hoeken
  • Uitsparingen, voor bijvoorbeeld een brievenbus of scharnieren
  • Ingeslepen handgrepen
  • Boren van gaten in diverse doorsnedes

Contactmogelijkheden

Kortom, of u nou in omgeving Assen een voorzetraam wilt, kozijnen wilt laten schilderen of een nieuw behangetje wilt: de specialisten van ons schildersbedrijf helpen u graag.

schilderbedrijf assen

Bel Schildersbedrijf Seijdell in Assen via telefoonnummer 0593-541747 of mail naar info@seijdell.nl en wij staan voor u klaar! Een vrijblijvende offert voor schilderwerk in Assen maken we graag voor u op.